Miksi politiikkaan?


Perus-Tomppa tulee politiikan ulkopuolelta, mutta yrittäjänä, isänä ja Mikkeliläisenä olen huolissani kaupunkimme menosta. Verotus on maamme kovinta, kuntabarometrit eivät mairittele, nyt on muutoksen aika!

Luodaan yhdessä Mikkelistä Suomen paras maaseutukaupunki – meillä on siihen valtava potentiaali, kunhan sen hyödynnämme. Mikkelin päätöksenteko tarvitsee uutta ajattelua, joka on valmis tekemään yhteistyötä yli puoluerajojen. Kuntapolitiikassa ei ole hallitus oppositio asetelmaa, vaan yhteisen hyvän vuoksi työskenteleviä kuntalaisia, jotka ovat tehtävään valittu!

Politikkojen kaikilla tasoilla on pyrittävä siihen, että yritykset ja työntekijät voivat hyvin ja he voivat nähdä tulevaisuuden valoisana. Kuntapäättäjät voivat edesauttaa yritysten menestystä kunnassaan ja sitä kautta tuoda vaurautta alueelle. Näillä verotuloilla mahdollistetaan laadukkaat vanhusten ja lasten peruspalvelut.

Mielestäni on vastuutonta antaa katteettomia lupauksia!  Joten en lupaa vappusatasia, mutta pyrin tekemään päätöksiä, jotka ovat mahdollisimman hyviä kuntalaisia ajatellen!

%d bloggaajaa tykkää tästä: